Σύνδεση

ZAGAMILOS HOTEL

  ΚΟΡΩΝΗ

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση


Καλώς ορίσατε στο Ρομαντικό Ξενοδοχείο με την Καταπληκτική Θέα!

img_1_F8291.gif  Η Κορώνη, αμφιθεατρικά χτισμένη σε λόφο, στην άκρη του ποδιού της Πελοποννήσου, με τα στενά παραδοσιακά ασβεστωμένα σοκάκια, τα αρχοντικά της σπίτια, τις γεμάτες με λουλούδια αυλές, τα πολλά ξωκλήσια, τα πολλά σκαλιά, και την πρόσβαση στη θάλασσα από παντού, θα σας θυμίσει περισσότερο νησί…
 Η νυχτερινή ζωή της Κορώνης δεν χαρακτηρίζεται
από τους έντονους ρυθμούς της αν και υπάρχουν πανέμορφα μπαράκια, καφετέριες, εστιατόρια και ταβέρνες που προσφέρουν ήρεμη απόλαυση στον επισκέπτη.

 To ξενοδοχείο ZagaΜilos Hotel είναι ένα νεόκτιστο κτήριο που βρίσκεται στην Κορώνη, παραλιακή πόλη του νομού Μεσσηνίας, 52 χλμ ΝΔ από την Καλαμάτα.
Το ξενοδοχείο τοποθετείται μέσα σε μια καταπράσινη περιοχή με πρόσοψη στην παραλία του Ζάγκα, μια από τις ομορφότερες παραλίες της Μεσογείου, η οποία απέχει μόνο 3’ από το ξενοδοχείο.  Η κύρια έλξη της παραλίας αυτής είναι η απέραντη έκταση της χρυσής άμμου και τα διάφανα πεντακάθαρα νερά της.  Ιδανική για αυτούς που τους αρέσει να κάνουν ηλιοθεραπεία και να κολυμπούν ήρεμα.
 Η απόσταση από το κέντρο της Κορώνης είναι 5’, από το λιμάνι 7’ και από το κάστρο 5’. Τις διαδρομές αυτές μπορείτε να τις διανύσετε με τα πόδια ή με το αυτοκίνητο.
 
 
ΠΑΡΟΧΕΣ

 Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου έχουν μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα, ιδιωτικό μπάνιο, ψυγείο,
img_3_F9091.gif κλιματιστικό, έγχρωμη τηλεόραση, δυνατότητα προσθήκης επιπλέον κρεβατιών, ιδιωτικό parking και πρόσβαση στο Internet.  Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε όλα τα είδη των φαγητών από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, (είτε στην αίθουσα του εστιατορίου είτε  στην βεράντα με την πανοραμική θέα).  Μπορείτε να πάρετε το πρωινό σας (σε στυλ μπουφέ), το μεσημεριανό σας ή το δείπνο σας διαλέγοντας από μια μεγάλη ποικιλία φαγητών.

  Επωνυμία:
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
  Διεύθυνση
Δ. Δ. ΚΟΡΩΝΗΣ
  Τ.Κ.
24004
  Πόλη
ΚΟΡΩΝΗ
  Τηλέφωνα
2725022385
  E-mail
info@zagamiloshotel.gr

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το κατάλυμα.
    Γίνε ο πρώτος που θα γράψει κριτική!

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.