Σύνδεση

SIPSAS VILLAS

  ΚΟΡΩΝΗ

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

9_F26288.jpg  Στη μαγευτική Κορώνη σας δίνεται η ευκαιρία για μοναδικές διακοπές στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα του Κωνσταντίνου Σιψά. Τα διαμερίσματα είναι κτισμένα σε αμφιθεατρικό σημείο, 100 μέτρα από την αμμώδη παραλία του Ζάγκα και μόνο 5 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Κορώνης. Μόλις 100 μέτρα από τις οικίες μπορείτε να βρείτε εστιατόριο μπροστά στη θάλασσα.

 Κατάλληλα για διαμονή οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, τα διαμερίσματα μας θα σας προσφέρουν την άνεση που χρειάζεστε. Είμαστε σίγουροι ότι η Κορώνη θα σας ενθουσιάσει, αν αυτό που ζητάτε είναι ευκαιρία για ξεκούραση και οικογενειακή ατμόσφαιρα.
 
 
 
 
 
 
Οι βίλες

 Υπάρχουν 8 διαμερίσματα σε 5 κτήρια: 2 αυτόνομες κατοικίες με 2 κρεβατοκάμαρες (Νο1 και Νο2) για 4-5 άτομα, 4 διαμερίσματα επίσης με 2 κρεβατοκάμαρες (Νο3, 4, 5 και 8) για 4-5 άτομα και 2 διαμερίσματα με 1 κρεβατοκάμαρα (Νο6 και Νο7) για 2-3 άτομα.

 Όλα διαθέτουν μπάνιο με ντους, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία, δωρεάν ασύρματο internet, τηλεόραση, κλιματισμό και βεράντα με θέα προς τη θάλασσα, εξοπλισμένη με εξωτερική ψησταριά, τραπέζια και ξαπλώστρες.

Παρέχεται άνετος χώρος στάθμευσης.

 
  Επωνυμία:
ΣΙΨΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΣΙΨΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
  Διεύθυνση
Δ. Δ. ΚΟΡΩΝΗΣ -
  Τ.Κ.
24004
  Πόλη
ΚΟΡΩΝΗ
  Τηλέφωνα
2725022134
  E-mail
info@sipsas-villas.gr

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το κατάλυμα.
    Γίνε ο πρώτος που θα γράψει κριτική!

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.