Σύνδεση

Lontos Suites

  ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

p001_1_01_F1900.jpg  Στην Φοινικουντα Μεσσηνιας βρισκονται τα Lontos Suites, ένα συγκρότημα εξι ολοκαίνουργιων (2008) καταλυμάτων, τοποθετημένα στον καταπράσινο κάμπο της Φοινικούντας, περιτριγυρισμένα από τα ελαιόδεντρα,τα καλλωπιστικά φυτά και δέντρα, σε κατάλληλη θέση ωστε να αγναντεύετε την πανέμορφη θέα και το απέραντο γαλάζιο του
Ιόνιου και του Λιβυκού πελάγους πελάγους.
 Τα καταλύματα μας απέχουν μόλις 50μ από την παραλία του Ανεμόμυλου, απόσταση κοντινή για να απολαύσει κανείς το μπάνιο του στα πεντακάθαρα νερά και να γευτεί τα παραδοσιακά εδέσματα στις ταβέρνες ,αλλά αρκετά μακρινή για να αποβάλετε το άγχος και την κούραση της καθημερινότητας στο μαγευτικό φυσικό χώρο μας.
 Η αγάπη μας για τον τόπο μας και για τη μικρή μας επιχείρηση, μας ώθησε να δημιουργήσουμε, ένα καλαίσθητο και άνετο χώρο διαμονής μέσα σ’ένα φυσικό περιβάλλον χαλάρωσης και ησυχίας. Με μοναδικό εφόδιο το χαμόγελο μας, την φιλοξενία μας και την ομορφιά του τόπου μας,της Φοινικούντας στην Μεσσηνία, θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε και να σας φιλέψουμε με ότι καλό διαθέτουμε, και θα διαπιστώσετε ότι τα λόγια είναι πολύ λίγα να περιγράψουν την πραγματικότητα.
 
 
Διαμονή

Τα  «Lontos Suites» είναι η ιδανική λύση για οικογενειακές διακοπές και όχι μόνο. Κάθε  στούντιο διαθέτει από δυο μεγάλες βεράντες οι όποιες προσφέρουν καταπληκτική θεά στους ελαιώνες και στο απέραντο γαλάζιο του Ιονίου και του Λιβυκού πελάγους. Η γαλήνη του πρωινού αγναντέματος προς την θάλασσα θα σας μείνει αξέχαστη.
Οι σουίτες μας είναι ευρύχωρες με ατομικό λουτρό, πλήρη εξοπλισμό κουζίνας ώστε να ετοιμάζετε τα δικά σας γεύματα, ψυγείο, τηλεόραση, ζεστό νερό όλο το 24ωρο και άνετο ιδιωτικό παρκινγκ.
Ξεχωριστή μνεία πρέπει να γίνει και στα κρεβάτια μας τα όποια είναι άνετα και διαθέτουν εξαιρετικής ποιότητας οικολογικά στρώματα για έναν ήσυχο, ξεκούραστο και υγιεινό ύπνο.
Ανα τριτη ημερα προχωραμε σε αλαγη των λευκων ειδων. (σεντονια, πετσετες κτλ)

Παροχές

Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα
Ψυγείο
Κλιματισμός
Ανεμιστήρας
Τηλεόραση
Σήτες σε παράθυρα και πόρτες
Άνετο παρκινγκ

  Επωνυμία:
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΝΤΟΣ - ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΟΝΤΟΥ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΝΤΟΣ - ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΟΝΤΟΥ
  Διεύθυνση
Δ. Δ. ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΟΣ
  Τ.Κ.
24006
  Πόλη
ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ
  Τηλέφωνα
2723022180
  E-mail
lontossuites@gmail.com

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το κατάλυμα.
    Γίνε ο πρώτος που θα γράψει κριτική!

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.