Σύνδεση

Kotsoris studios

  ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

35_F19497.gif  Στη μαγευτική Μεσσηνία, δίπλα ακριβώς από τη θάλασσα, μόλις 600 μέτρα από το κέντρο της Κυπαρισσίας, δεξιά από το λιμάνι στην περιοχή του Κάμπου, σας περιμένουμε μέσα στην καταπράσινη φύση σε ένα μεγάλο χώρο 7 στρεμμάτων, να χαρείτε τη φιλοξενία μας, στα πλήρως επιπλωμένα δωμάτια που διαθέτουμε.

    Όποιο δωμάτιο και αν διαλέξετε, μια ξεχωριστή αίσθηση χαλάρωσης με άρωμα διακοπών θα σας συνεπάρει. Τα δωμάτιά μας, χτισμένα πάνω στην καταγάλανη και πεντακάθαρη θάλασσα του Κυπαρισσιακού κόλπου, με απέραντη θέα, είναι πλήρως επιπλωμένα, διαθέτουν internet, αυτόνομο κλιματισμό (A/C) και μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 4 άτομα.

    Για τους μικρούς και τους μεγάλους μας πελάτες προσφέρουμε άφθονο και ασφαλή χώρο για ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού στο γκαζόν, ενώ για τους μεγάλους υπάρχει χώρος στο κήπο για να απολαύσουν με την οικογένεια και τους φίλους τις πολύτιμες ημέρες των διακοπών τους.

    Πλησίον των ενοικιαζόμενων δωματίων μας, μισή ώρα με το αυτοκίνητο, μπορεί κάποιος επισκέπτης να επισκεφτεί την Αρχαία Ολυμπία, κοιτίδα του Ελληνικού Πολιτισμού και της Παγκόσμιας Ολυμπιακής Ιδέας, να δει την Αρχαία Μεσσήνη και άλλους αρχαιολογικούς χώρους, το Φαράγγι και τους Καταράκτες της Νέδας, την Πύλο, την Κορώνη και τη Μεθώνη καθώς να ψαρέψουν στα καταγάλανα νερά της νήσου Πρώτης και να κάνουν ψαροντούφεκο στους όρμους της νήσου Σχίζας και στο Βενέτικο και πλήθος άλλων προορισμών οι οποίοι μπορούν να συντελέσουν στο να σας μείνουν οι διακοπές αυτές αξέχαστες.

  Επωνυμία:
ΚΟΤΣΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΚΟΤΣΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  Διεύθυνση
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ -
  Τ.Κ.
24500
  Πόλη
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
  Τηλέφωνα
2761024434
  E-mail
Kotsoris.Rooms@gmail.com

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το κατάλυμα.
    Γίνε ο πρώτος που θα γράψει κριτική!

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.