Σύνδεση

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Apartments

  ΑΝΑΛΗΨΗ

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

15_F9491.gif  Σε απόσταση 13 χλμ. από την Καλαμάτα και 5 χλμ. από το αεροδρόμιο, στο δρόμο προς την Πύλο,  πάνω στην απέραντη και μοναδική παραλία της Ανάληψης, με την πεντακάθαρη θάλασσα, σας περιμένουμε για να σας φιλοξενήσουμε στα ευρύχωρα ενοικιαζόμενα δωμάτιά μας.

    Αν θέλετε να συνδυάσετε ήσυχες διακοπές χωρίς να στερηθείτε τη χαρά και τη δροσιά της θάλασσας και την ηρεμία της φύσης δεν έχετε παρά να μας εμπιστευτείτε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Εδώ συναντιούνται και δημιουργούν μια ανεπανάληπτη αίσθηση η αύρα της καταγάλανης θάλασσας και οι μυρωδιές της φύσης.

    Τα δωμάτιά μας, τα οποία είναι πλήρως επιπλωμένα και με αυτόνομο κλιματισμό, parking και ασφαλή παιδική χαρά για τους μικρούς μας φίλους, βρίσκονται σε κοντινή απόσταση  από αρκετούς σημαντικούς προορισμούς που σίγουρα αξίζει να επισκεφθείτε. Από εδώ μπορείτε να επισκεφθείτε το χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης, την Πύλο, τη Μεθώνη, την Κορώνη, τα Σπήλαια του Δυρού και την Αρχαία Ολυμπία.

    Στο παραδοσιακό εστιατόριό μας, στο οποίο έχει απονεμηθεί το πιστοποιημένο σήμα ελληνικής κουζίνας, μπορείτε να γευτείτε παραδοσιακές γεύσεις που στηρίζονται στο γνωστό για την ποιότητά του ελαιόλαδο Μεσσηνίας. Θα ήταν παράλειψή σας να φύγετε χωρίς να έχετε δοκιμάσει κάποια από τις σπεσιαλιτέ μας όπως για παράδειγμα χωριάτικο κόκορα μακαρονάδα, βακαλάο σάλτσα, παστό, καγιανά, σαρδέλα ψητή, να γευτείτε το ντόπιο κρασί μας και τις υπόλοιπες γεύσεις που μπορεί να σας προσφέρει η κουζίνα μας. Επιπλέον διαθέτουμε φρέσκα αυγά, Μεσσηνιακή φέτα χωριάτικη και ελιές Καλαμών. Τα κρέατα που χρησιμοποιούμε είναι όλα ντόπια, δικής μας παραγωγής.

    Επισημαίνουμε ότι, τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματά μας απέχουν μόλις 2 χλμ. από το Κέντρο Νεφροπαθών "MESOGEIOS" και 5 χλμ. από το Κέντρο Υγείας Μεσσήνης.

    Σας προσκαλούμε και σας προκαλούμε να μας επισκεφθείτε για να ζήσετε τις πιο όμορφες διακοπές σας.

  Επωνυμία:
Μητσέας Αντρέας
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Μητσέας Αντρέας
  Διεύθυνση
ΑΝΑΛΗΨΗ -
  Τ.Κ.
24200
  Πόλη
ΑΝΑΛΗΨΗ
  Τηλέφωνα
27220-26444 , 6974347345
  E-mail
info@mitseas.gr

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το κατάλυμα.
    Γίνε ο πρώτος που θα γράψει κριτική!

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.