Σύνδεση

Λιθί Παραδοσιακά Μανιάτικα Λιθόσπιτα

  Μάνη

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

rooms_F28304.jpg  Στη καρδιά της Μεσσηνιακής Μάνης σε απόσταση μόλις 5 λεπτών από τις πανέμορφες παραλίες της Στούπας θα βρείτε το πολυτελές παραδοσιακό συγκρότημα με μανιάτικα λιθόσπιτα, Tο Λιθί με μαγευτική θέα πρός το Μεσσηνιακό κόλπο και τον επιβλητικό Ταύγετο.

 H περιοχή είναι ιδιαίτερης ομορφιάς με παραδοσιακά χωριά, βυζαντινές εκκλησίες και Μανιάτικους πύργους με ιστορία. Είναι ένα μέρος όπου μπορεί κάποιος να ηρεμήσει μακριά από την καθημερινή ένταση και να διασκεδάσει σε προσεγμένες ταβέρνες με παραδοσιακά εδέσματα ή ρομαντικά μπαράκια.
 
 
 
 
 
 
 
ΔΙΑΜΟΝΗ
 
..λίγα λόγια για τα λιθόσπιτα

...απόλυτα προσαρμοσμένα στο Μανιάτικο τοπίο

Το πέτρινο παραδοσιακό Μανιάτικο συγκρότημα Λιθί, κατασκευάστηκε το 2006 με το μεράκι και τη φροντίδα του Νίκου και της Αντοανέτας Σταθοπούλου.

Η αρχιτεκτονική του βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον, ακουμπισμένο αμφιθεατρικά στην πλαγιά του Νεοχωρίου στη θέση Λαγκαδάκια. Οι εξαιρετικά άνετοι και ζεστοί χώροι του σε συνδυασμό με την παραδοσιακή Μανιάτικη επίπλωση θα σας δώσουν το καλύτερο δείγμα του σύγχρονου τουρισμού.

Η θέα από τις βεράντες του και τις αυλές του είναι μαγευτική και σας δίνει τη δυνατότητα να χαρείτε την ήρεμη θάλασσα, τις ωραίες φεγγαρόφωτες βραδιές και το ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα.

Στην πισίνα και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του spa θα απολαύσετε την απόλυτη ευεξία και σας υποσχόμαστε να ζήσετε το όνειρο!
 
 
Spa & Πισίνα

...με θέα τον Μεσσηνιακό

Σε απόλυτη αρμονία με τη μορφολογία του εδάφους και την αρχιτεκτονική του συγκροτήματος, ανάμεσα στους κήπους υπάρχει πισίνα υδρομαλάξεων και κινησοθεραπείας.
spa3lg_F28349.jpg

Το σημείο είναι ιδανικό, ηλιόλουστο με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και την μανιάτικη φύση.

Η κατασκευή της πισίνας έχει γίνει με τέτοιο τρόπο που ο κολυμβητής έχει την αίσθηση ότι κολυμπά στη θάλασσα. Την απόλυτη χαλάρωση και ευεξία χαρίζει το υδρομασάζ καθώς και την πλήρη άσκηση η αντίθετη κολύμβηση.

Στον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας ο επισκέπτης μπορεί να κάνει ηλιοθεραπεία και να απολαύσει το ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα στο βάθος του Μεσσηνιακού κόλπου.

Από τα σπάνια αξιοθέατα που μπορεί να θαυμάσει κανείς είναι τις μέρες με πανσέληνο που το φεγγάρι φωτίζει τη θάλασσα και ταυτόχρονα καθρεπτίζεται στα καθαρά νερά της πισίνας.

Δίπλα από την πισίνα βρίσκεται ο χώρος του spa ειδικά διαμορφωμένος για χαλάρωση και να χαρίσει αξέχαστες στιγμές, ζώντας το όνειρο.

Το spa είναι τριών θέσεων με άψογη ανατομία των θέσεων, θερμαινόμενο και η απολύμανση του νερού γίνεται με όζον δίχως χρήση χημικών.

 
  Επωνυμία:
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  Διεύθυνση
Νεοχώρι -
  Τ.Κ.
24024
  Πόλη
Μάνη
  Τηλέφωνα
6936677352
  E-mail
info@lithi.gr

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το κατάλυμα.
    Γίνε ο πρώτος που θα γράψει κριτική!

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.