Σύνδεση

TSONIS BEACH HOUSES

  Φοινικούντα

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ
 
DSC_0019_F24178.1aaaaaa.jpg
 
Τα Ενοικιαζόμενα παραθαλάσσια σπίτια για διακοπές TSONIS BEACH HOUSES, βρίσκονται σε μία από τις ομορφότερες παραλίες στην Φοινικούντα Μεσσηνίας στον Ανεμομυλο. Σε ένα υπέροχο τοπίο και με θέα την θάλασσα που απέχει μόλις 30 μέτρα, μπορούμε να σας προσφέρουμε ανεπανάληπτες διακοπές στην Φοινικούντα.

Οι κατοικίες που προσφέρουμε για τις διακοπές σας είναι ολοκαίνουργιες μιας και αποπερατώθηκε η κατασκευή τους την άνοιξη του 2007, ενω ειναι και είναι προσεγμένες με ιδιαίτερο μεράκι, έχοντας ως σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Όλα τα ενοικιαζόμενα παραθαλάσσια σπίτια μας είναι πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα με ηλεκτρική κουζίνα, Ψυγείο, Air Condition, και μπαλκόνι με άμεση θέα την παραλία η οποία απέχει μόλις 50 μέτρα. Εκεί μπορείτε να ετοιμάσετε τα γεύματα τις αρεσκείας σας και να τα απολαύσετε με θέα την παραλία.

Και το σημαντικό είναι ότι με την ίδια τιμή που χρεώνουμε την κάθε κατοικία, μπορούν να μείνουν εκεί από ένα έως τέσσερα άτομα. Μια πολύ καλή πρόταση για οικογενειακές διακοπές.

Είναι χαρά μας να σας προσφέρουμε οποιαδήποτε βοήθεια και πληροφορία, για να περάσετε όσο τον δυνατόν καλύτερα τις διακοπές σας στην Φοινικούντα Μεσσηνίας και τις Ενοικιαζόμενες παραθαλάσσιες κατοικίες μας.

Αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας κι αφήστε μας να σας φροντίσουμε σ' όλη τη διάρκεια των διακοπών σας. Πιστεύουμε ότι θα 'ρθείτε εδώ σαν απλός επισκέπτης και θα αναχωρήσετε σαν φίλος.



ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ TSONIS BEACH HOUSES
                                      
                                                                                                 

ib_p004_0_23_F24413.jpgΤα ενοικιαζόμενα σπίτια για διακοπές στην Φοινικούντα "Tsonis Beach Ηouses" βρίσκονται στο καλύτερο σημείο της περιοχής μονο 10 λεπτά με τα ποδιά από τo κέντρο της Φοινικούντας. Τα παραθαλάσσια σπίτια μας έχουν άμεση επαφή στην παράλια (μόνο 30 μέτρα απόσταση) χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να διασχίσετε κανέναν δρόμο. Η αμμουδιά είναι ελάχιστα βήματα κοντά. Διασχίστε τoν κήπο, ξαπλώστε αμέσως στην παραλία και χαρείτε τα πεντακάθαρα καταγάλανα νερά.
 
 
 
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ


  •     Κάθε σπίτι έχει άμεση θεά στην θάλασσα
  •     Κουζίνα με ψυγείο και ηλεκτρική κουζίνα
  •     Πλήρως επιπλωμένα
  •     Εξοπλισμένο μπάνιο
  •     Δυο Air Condition
  •     Δορυφορική τηλεόραση
  •     Σήτες σε παράθυρα και πόρτες
  •     Άνετο παρκινγκ
  •     Αλλαγή λεύκων ειδών κάθε τρεις ήμερες


Μοναδικά σε ομορφιά, έχοντας το δικό τους χαρακτήρα, τα Tsonis Beach Houses θα σας προσφερουν μια μοναδική εμπειρία στην Φοινικούντα Μεσσηνίας.
 

  Επωνυμία:
ΤΣΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΤΣΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  Διεύθυνση
Φοινικούντα -
  Τ.Κ.
24006
  Πόλη
Φοινικούντα
  Τηλέφωνα
2723071307
  E-mail
finikounda@gmail.com

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το κατάλυμα.
    Γίνε ο πρώτος που θα γράψει κριτική!

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.