Σύνδεση

CAPE KITRIES

  ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

DSCF2210small_F5094.jpg  Το «Ακρωτήρι Κιτριών» αποτελείται από 3 πολυτελή, ανεξάρτητα διαμερίσματα με θέα στο μαγευτικό κόλπο που δημιουργεί το ομώνυμο Μανιάτικο ακρωτήρι. Μόλις 20' από την πόλη της Καλαμάτας, ο δρόμος καταλήγει στο μικρό ψαροχώρι, στο φυσικό λιμανάκι στη βάση του ακρωτηρίου, όπου η δύναμη του σύγχρονου πολιτισμού μοιάζει ισχνή απέναντι στην επιβλητική ομορφιά του τοπίου.

Η αρχιτεκτονική των 3 διαμερισμάτων σχεδιάστηκε με γνώμονα την ιδιαίτερη φυσική του θέση, στην άκρη του βράχου, φέρνοντας τον επισκέπτη σε άμεση επαφή με το βαθύ μπλε του Μεσσηνιακού και τα μοναδικά χρώματα των δειλινών. Μια μικρή σκάλα εξασφαλίζει πρόσβαση στην ιδιωτική παραλία του συγκροτήματος, την οποία προφυλάσσει σχεδόν πάντα από τον καιρό ο μεγάλος όγκος του ακρωτηρίου.

Το μπάνιο στην πισίνα αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία, καθώς το βλέμμα από την επιφάνεια του νερού συναντά μόνο την απεραντοσύνη της θάλασσας.

DSCF1949small_F31896.jpg
Το «Ακρωτήρι Κιτριών» αποτελείται από 3 πολυτελή, ανεξάρτητα διαμερίσματα, σκαρφαλωμένα στο βράχο πάνω από το φυσικό λιμανάκι που δημιουργεί το ομώνυμο ακρωτήρι της Μεσσηνιακής Μάνης. Η πισίνα και οι όμορφοι κήποι αποτελούν το μοναδικό διαχωριστικό από την απεραντοσύνη του μπλε της θάλασσας, ενώ η ιδιωτική παραλία απέχει λιγότερο από μια ανάσα, σχεδόν όσο και το γεμάτο μεθυστική ηρεμία, παρακείμενο ψαροχώρι.

Το περιβάλλον είναι ιδανικό για κολύμπι στα ήρεμα κρυστάλλινα νερά αλλά και για καταδύσεις στον μαγευτικό βυθό του.

  Επωνυμία:
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
  Διεύθυνση
Κιτριές -
  Τ.Κ.
24016
  Πόλη
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
  Τηλέφωνα
2721032960
  Fax
2721033008
  E-mail
info@capekitries.gr

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το κατάλυμα.
    Γίνε ο πρώτος που θα γράψει κριτική!

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.