Σύνδεση

MALLIOS APARTMENTS & VILLAS

  ΜΑΡΑΘΟΠΟΛΗ

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

01_koroni_F21098.jpg

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

Τα διαμερίσματα μας βρίσκονται ακριβώς πάνω στην παραλία της Κορώνης και έχουν θέα στο μεσαιωνικό κάστρο της. Λειτουργούν όλο τον χρόνο και είναι έτοιμα να σας προσφέρουν υψηλού επιπέδου ανέσεις και την αίσθηση της ιδιωτικής ζωής, ώστε να αισθάνονται οι επισκέπτες σαν να είναι στο σπίτι τους. Κάθε διαμέρισμα είναι κλιματιζόμενο και διαθέτει ένα ή δύο υπνοδωμάτια, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, με ψυγείο, φούρνο και χώρο φαγητού.  Όλα τα καταλύματα είναι εξοπλισμένα με δωρεάν Wi-Fi πρόσβαση και τηλεόραση. Παρέχεται επίσης ιδιωτικό μπάνιο με ανέσεις. Παραδοσιακές ταβέρνες που σερβίρουν φρέσκο ​​ψάρι θα βρείτε σε απόσταση 30μ. από το ξενοδοχείο. Τα καταστήματα απέχουν 50μ. από τα διαμερίσματα. Η περίφημη παραλία του Φοινικούντα είναι προσβάσιμη σε 17χλμ. και η γραφική πόλη της Μεθώνης απέχει 29χλμ.

ΒΙΛΕΣ Zeus


Για ηρεμία και ξεκούραση στις διακοπές σας 4 βίλες σας περιμένουν οι οποίες απέχουν 3 χιλιόμετρα από την Κορώνη. Είναι χτισμένες σε εξοχικό σημείο, όλες με θέα την πανέμορφη και αμμώδη παραλία ''Memi'', η οποία απέχει μόλις 300m. Στο συγκρότημα μας θα βρείτε ξεχωριστή φιλοξενία και εξυπηρέτηση, καθώς και μια άνετη και οικογενειακή ατμόσφαιρα. Κάθε βίλα μπορεί να φιλοξενήσει έως 5 άτομα. Περιέχει δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο, ευρύχωρη κουζίνα με πλήρη οικιακό εξοπλισμό και μικρό σαλόνι. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι βίλες είναι κλιματιζόμενες. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στις δωρεάν ξαπλώστρες γύρω από την πισίνα και να απολαύσουν την πανοραμική θέα στον Μεσσηνιακό κόλπο. Στον κήπο θα βρείτε εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου.  Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου διατίθεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

ΔΩΜΑΤΙΑ

α δωμάτια μας βρίσκονται σε νεοκλασικό κτήριο μέσα στην Κορώνη στη μικρή παραλία κάτω από το γραφικό κάστρο, κοντά στο λιμάνι. Λειτουργούν όλο το χρόνο και προσφέρουν υψηλού επιπέδου ανέσεις. Κάθε δωμάτιο μπορεί να φιλοξενήσει έως και τρία άτομα. Όλα τα δωμάτια είναι φωτεινά και διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι. Κάθε ένα έχει μικρή κουζίνα με μίνι ψυγείο και τραπεζαρία. Επίσης περιλαμβάνουν τηλεόραση, κλιματισμό και ιδιωτικό μπάνιο με ντους.

Το συγκρότημα διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κοινόχρηστη κουζίνα, ενώ η ρεσεψιόν είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο. Δωρεάν χώρο στάθμευσης μπορείτε να βρείτε κοντά στην ιδιοκτησία.
Σε απόσταση 30μ., οι επισκέπτες μπορούν να φθάσουν στην κεντρική πλατεία της Κορώνης, με παραδοσιακές ταβέρνες. Σε απόσταση 50μ. μπορείτε να βρείτε ένα σούπερ μάρκετ. Η παραθαλάσσια πόλη της Φοινικούντας απέχει 20 λεπτά οδικώς.

 

  Επωνυμία:
MALLIOS APARTMENTS & VILLAS
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΕΛΕΝΗ ΜΑΛΙΟΥ
  Διεύθυνση
ΜΑΡΑΘΟΠΟΛΗ
  Τ.Κ.
24400
  Πόλη
ΜΑΡΑΘΟΠΟΛΗ
  Τηλέφωνα
2725022229 , 6974047580
Κινητό Τηλέφωνο:
6981923116
  Fax
2725022570
  E-mail
helenmalliou@yahoo.gr

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το κατάλυμα.
    Γίνε ο πρώτος που θα γράψει κριτική!

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.