Σύνδεση

Iliara Apartments

  ΧΡΑΝΟΙ

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

 
 FOTO1_F2412.jpg
 
  Το Ilaira Apartments ανοίγει τη θερινή περίοδο από την 1η Απριλίου 2013. Οι θερμοκρασίες θα είναι υψηλές, καθώς και οι υπηρεσίες μας. Επισκεφθείτε την gallery μας για να κλείσετε τις διακοπές σας αυτή τη στιγμή. Περάστε ένα συναρπαστικό καλοκαίρι στην Ελλάδα - η χώρα των θεών και το καλύτερο κρασί.



 Τα ΙΛΑΕΙΡΑ APARTMENTS αποτελείται από:                    
chrani-ilaira-0059_F2395.JPG                   

6 διαμερίσματα 2-4 ατόμων.

2 διαμερίσματα 4-6 ατόμων.

 Κάθε διαμέρισμα έχει ένα διπλό ή δύο μονά υπνοδωμάτια, σαλόνι με δύο πλήρους μεγέθους καναπέδες-κρεβάτια, ανοιχτή, κουζίνα γωνιακή με εντοιχισμένες μονάδες, εστίες μαγειρέματος, φούρνο μικροκυμάτων και ψυγείο,ντους με wc και μεγάλο μπαλκόνι ή βεράντα με ωραία θέα προς τον Μεσσηνιακό κόλπο στα βουνά της Μάνης. Όλες οι μονάδες διαθέτουν κλιματισμό διαθέσιμα σε  μικρή χρέωση. Οι λεπτομέρειες περιλαμβάνουν  ντους με
κουρτίνες και συρόμενες κουνουπιέρες στα παράθυρα.

Τα Σκαλοπάτια οδηγούν κατευθείαν κάτω στην παραλία.

 Στο ξενοδοχείο οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν  βουτιές στα κρυστάλλινα νερά της πισίνας, να απολαύσουν ένα ποτό στο μπαρ της πισίνας, να χαλαρώσουν διαβάζοντας ένα  βιβλίο στη μικρή βιβλιοθήκη μας, να παίξουν ένα παιχνίδι πινγκ-πονγκ με το σύντροφό τους, και να παρακολουθούν τις επιχειρήσεις τους, χρησιμοποιώντας τις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων που προσφέρονται. Έτσι, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να έχουν στιγμές διασκέδασης στην παιδική πισίνα ή στην παιδική χαρά, παίζοντας "κρυφτό" σε κήπους με τους νέους φίλους τους, ή να απολαύσετε ένα γύρο Μονόπωλης ή σε άλλο παιχνίδι από αυτά που διατίθενται.
 
 Και επειδή έχετε τόσα πολλά να δείτε και να κάνετε στην περιοχή, το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι εκεί για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τις δραστηριότητες που είναι κατάλληλες για τις ανάγκες σας και να οργανώσετε τις ολιγοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές που ταιριάζουν στα ενδιαφέροντά σας.
 
 
P1010070_F2441.JPG
  Επωνυμία:
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΑ
  Διεύθυνση
ΧΡΑΝΟΙ -
  Τ.Κ.
24010
  Πόλη
ΧΡΑΝΟΙ
  Τηλέφωνα
2721091653
  E-mail
info@ilaira.gr

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το κατάλυμα.
    Γίνε ο πρώτος που θα γράψει κριτική!

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.