Σύνδεση

Visit Finikounda

  Φοινικούντα

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ

Η Φοινικούντα είναι ένα όμορφο παραθαλάσσιο χωριό με πολλές μικρές και μεγαλύτερες αμμώδεις παραλίες, καθώς και τοπικά καταστήματα, ταβέρνες, καθώς και μια κοινότητα των τουριστών και των επισκεπτών που έρχονται από όλο τον κόσμο.

Μέσα σε Φοινικούντα, θα βρείτε πολλά εστιατόρια με φρέσκα θαλασσινά και άλλες σπεσιαλιτέ για να σας ανοίξουν την όρεξη, παραλίες με ήλιο και με αρκετή ποικιλία, όπου οι οικογένειες μπορούν να φέρουν τα παιδιά τους.

Τη νύχτα, Φοινικούντα έχει έντονη νυχτερινή ζωή με τα διάφορα καφέ-μπαρ και κλαμπ, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το συνολικό πακέτο: τον ήλιο και τη χαλάρωση κατά τη διάρκεια της ημέρας και τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό κατά τις θερμές Meditarranean νύχτες. Προχωρήστε και να αισθάνεσται ελεύθεροι να χορέψετε κάτω από τα αστέρια!

 

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟ ΜΑΣ

Έχουμε μια μεγάλη ποικιλία από σουίτες που διατίθενται για ενοικίαση όλο το χρόνο. Αν και 3 πιο δημοφιλής σουίτες μας  τείνουν να γίνονται κρατήσεις  απο την  αρχή της σεζόν, έχουμε όμως ακόμα και μια σειρά από 2 υπνοδωμάτια και 1 δωματιο για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας.                                                                 SperosSuiteBedroom_F12656.gif

Το καλύτερο από όλα, σε αντίθεση με πολλά ξενοδοχεία, καθεμία από τις σουίτες μας έχει τη δική του κουζίνα, μπάνιο και κουζίνα, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε και να φάτε στην άνεση του "σπιτιού" σας.

Έτσι σας περιμένουμε στο ξενοδοχείο μας και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

 

 

GeorgeSuiteOutsideview_F12590.gif   Sandysuitekitchen_F12636.gif  georgesuitekitchen2_F12574.gif

  Επωνυμία:
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
  Διεύθυνση
ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟΥ -
  Τ.Κ.
24006
  Πόλη
Φοινικούντα
  Τηλέφωνα
2723071191
  E-mail
info@visitfinikounda.com

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το κατάλυμα.
    Γίνε ο πρώτος που θα γράψει κριτική!

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.