Σύνδεση

HAIKOS

  ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

 
where_F2520.jpg
 
  Στο ξενοδοχείο μας θα μπορέσετε να περάσετε όμορφα τις διακοπές σας σε φιλικό οικογενειακό περιβάλλον και πάνω απ΄ όλα θα φροντίσουμε όλοι να απαντήσουμε στα ερωτήματα σας ακόμη και να λύσουμε τυχόν μικροπροβλήματά σας έτσι ώστε όταν αποχωρήσετε από το ΧΑΪΚΟΣ και την πανέμορφη ΚΑΛΑΜΑΤΑ οι καλύτερες εντυπώσεις να σας συνοδεύουν μέχρι την επόμενη σας επίσκεψη στην πόλη μας.

  Μπορείτε να γευματίσετε στα παραδοσιακά εστιατόρια που βρίσκονται δίπλα από το ξενοδοχείο ΧΑΪΚΟΣ καθώς επίσης και να απολαύσετε τον περίπατο σας πάνω στον λιμενοβραχίονα που βρίσκεται δίπλα από την πανέμορφη αμμουδιά μπροστά από το ξενοδοχείο. Προπάντων μη διστάσετε να ζητήσετε πληροφορίες για μετακινήσεις , αξιοθέατα , άλλες δραστηριότητες από την Υποδοχή - Reception του ξενοδοχείου που πάντα θα είναι στη διάθεση σας.

  Τη νύχτα η ζωή στην πόλη μας είναι όμορφη , η διασκέδαση έντονη . Μετά από ένα καφέ στο όμορφο σαλόνι του ξενοδοχείου μας ή ένα ποτό στο μπαρ , μπορείτε να επισκεφτείτε τα ωραία μπαράκια που βρίσκονται σε μικρή απόσταση από το ΧΑΪΚΟΣ ή ακόμη και να απολαύσετε τους ωραίους μεζέδες από τα παραδοσιακά ταβερνάκια και οπωσδήποτε μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα ποιοτικά παγωτά της πόλης μας.
 
  Καθημερινά κατά την καλοκαιρινή περίοδο πολλά τουριστικά γραφεία της πόλης μας οργανώνουν μονοήμερες εκδρομές στα γειτονικά όμορφα τουριστικά χωριά της Μεσσηνίας και για τις πληροφορίες αυτές πάντα εύκολα και πρόθυμα μπορεί να σας ενημερώσει η Υποδοχή - Reception του ξενοδοχείου ΧΑΪΚΟΣ.
  Επωνυμία:
ΧΑΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΧΑΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  Διεύθυνση
ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ 115
  Τ.Κ.
24100
  Πόλη
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
  Τηλέφωνα
2721088902
Κινητό Τηλέφωνο:
6945151949
  Fax
2721023800
  E-mail
nikos_sanidas@yahoo.com

Κορυφαίες Παροχές

Γενικά χαρακτηριστικά

Τύπος Καταλύματος: Ξενοδοχείο
Κατηγορία: 3 Αστέρια
Αριθμός Δωματίων: 112

Παροχές Ξενοδοχείου

  • Υπάρχει Ρεσεψιόν-Υποδοχή
  • Ενσύρματο Internet
  • Υπηρεσία Φαξ

Παροχές Δωματίου

  • Τηλέφωνο
  • Πλήρες Λουτρό
  • Μπαλκόνι
  • Κλιματισμός

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το κατάλυμα.
    Γίνε ο πρώτος που θα γράψει κριτική!

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.