Σύνδεση

Vereniki Apartments

  Φοινικούντα

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση


Vereniki Apartments - Welcome
 

FOTO1_F5390.jpg
 
  Στη Φοινικούντα, το όμορφο ψαροχώρι με τους ελαιώνες και τις δαντελωτές ακρογιαλιές, που βρίσκεται στο νοτιοδυτικό άκρο της Πελοποννήσου, ανάμεσα στις ιστορικές πόλεις της Μεθώνης και της Κορώνης με τα ενετικά τους κάστρα, τα VERENIKI apartments περιμένουν τον επισκέπτη να φιλοξενηθεί σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον.

Μόλις 200m από τη θάλασσα, κλιματιζόμενα με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και άνετο διαμέρισμα 40m2, ο επισκέπτης μπορεί να δροσιστεί στην πισίνα τους και να περάσει ήρεμα και ξένοιαστα τις διακοπές του, εξασφαλίζοντάς του ασφαλή και άνετη διαμονή.
Καλώς να ορίσετε!



Η Περιοχή

Η Φοινικούντα, είναι ένα γραφικό ψαροχώρι δίπλα στη θάλασσα, εκεί που σκάει το κύμα, στο μυχό ενός μικρού κόλπου. Βρίσκεται στα νότια του Μοριά, ανάμεσα στις ιστορικές πόλεις της Μεθώνης και της Κορώνης. Τοπίο μεθυστικό, πεντακάθαρες ακρογιαλιές, με άμμο και ψιλό βότσαλο. Η Φοινικούντα λουσμένη στο φως του λαμπερού ήλιου και στο χρώμα των πυκνόφυλλων πλαγιών και ελαιώνων, στέκει και σας περιμένει. Μυρωδιές και γεύσεις που φέρνει ο δροσερός μπάτης, οι φιλόξενοι κάτοικοι και τα νοστιμότατα φρέσκα ψάρια.

Τόπος αγνός, σας προκαλεί να τον χαρείτε και σας γεμίζει χαρά, γαλήνη και ζωή. Η ιστορία της Φοινικούντας χάνεται στους αιώνες. Είναι ο «Φοινικούς λιμήν» όπως αναφέρει ο Παυσανίας. Ίχνη αρχαίων οικισμών σώζονται εδώ, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Για όσους αγαπούν τις περιηγήσεις, η Φοινικούντα μπορεί να αποτελέσει ορμητήριο ώστε να επισκεφτούν τα Κάστρα της Μεθώνης και της Κορώνης, το Νιόκαστρο της Πύλου και το Παλιό Ναβαρίνο, το Μουσείο Ενάλιων Αρχαιοτήτων της Πύλου, το ανάκτορο του Νέστορα στη Χώρα με τους θολωτούς τάφους, την Αρχαία Μεσσήνη, τη Νήσο Σαπιέντζα και το Πολυλίμνιο Χαραυγή

  Επωνυμία:
ΡΟΜΠΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΡΟΜΠΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  Διεύθυνση
Φοινικούντα -
  Τ.Κ.
24006
  Πόλη
Φοινικούντα
  Τηλέφωνα
2721094830
  E-mail
elenimoud@gmail.com

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το κατάλυμα.
    Γίνε ο πρώτος που θα γράψει κριτική!

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.