Σύνδεση

ΣΙΨΑ ΜΑΡΙΑ

  ΚΟΡΩΝΗ

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Καλώς ήλθατε στα “Garden Villas” apartments !

Λίγα μόλις λεπτά από την κοσμοπολίτικη Κορώνη μπορείτε να βιώσετε  στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.  Mαζί με την οικογένεια σας και τους φίλους σας και να γνωρίσετε τα μαγευτικά τοπία της Κορώνης και της Μεσσηνίας.
Το συγκρότημα “Garden Villas” αποτελείτε από 2 αυτόνομα πολυτελή διαμερίσματα, τα  – Garden Villa I & Garden Villa II - πλήρως εξοπλισμένα για την άνετη διαμονή σας.

 Στη διάθεση σας θα είναι όλος ο χώρος μας, των 2500τμ, που απαρτίζεται από δεντρόκηπο, λαχανόκηπο και εγκαταστάσεις αναψυχής.

Εμείς θα είμαστε εδώ για οποιαδήποτε διευκρίνηση και βοήθεια όλο το 24ωρο. Επίσης στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βιολογικά μεσσηνιακά προϊόντα δικής μας παραγωγής, δωρεάν προσφοράς μας.
Η Κορώνης πρέπει να είναι από τα μέρη στην Ελλάδα που συγκεντρώνουν και διαθέτουν μεγάλη ποικιλία και δυνατότητα επιλογών σε όμορφες παραλίες και απολαυστικό κολύμπι. Δωστε το προσωπικό "άρωμα" στις διακοπές σας!!!
Η οικογένεια Σιψά σας καλώς ορίζει και σε μια φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα, με προσφορά φρέσκα φρούτα και πλούσιο τοπικό πρωϊνό, με την πεποίθηση να είναι οι διακοπές σας χαλαρές και ξεκούραστες.

Ελπίζουμε να σας κάνουμε και εσάς φίλους μας, όπως όλους τους μέχρι τώρα πελάτες μας.

  Επωνυμία:
ΣΙΨΑ ΜΑΡΙΑ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΣΙΨΑ ΜΑΡΙΑ
  Διεύθυνση
ΚΟΡΩΝΗ
  Τ.Κ.
24004
  Πόλη
ΚΟΡΩΝΗ
  Τηλέφωνα
2725051446 , 6977017816
Κινητό Τηλέφωνο:
6972725424
  E-mail
info@apartments-koroni.gr

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το κατάλυμα.
    Γίνε ο πρώτος που θα γράψει κριτική!

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.