Σύνδεση

CAMPING ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

  ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

 Camping και Οργανωμένες Εγκαταστάσεις στην Κυπαρισσία - Μεσσηνία

 
new-camping-1_F2332.jpg  Η παραθαλάσσια περιοχή της Κυπαρισσίας είναι ένα τέλειο δείγμα της ομορφιάς που κυριαρχεί στην Μεσσηνία. Στα δυτικά παράλια της Πελοποννήσου, η Κυπαρισσία είναι από τα γραφικότερα και πιο όμορφα μέρη της, που ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει μοναδικές στιγμές διακοπών.

Εδώ θα βρείτε το «Camping Κυπαρισσία» που λειτουργεί προσφέροντας οργανωμένες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες camping, για ξένοιαστες διακοπές κοντά στην φύση.

Οι εγκαταστάσεις του Camping βρίσκονται σε μια πανέμορφη και πολύ ήσυχη περιοχή της Κυπαρισσίας δίπλα στην θάλασσα και περιμένουν να σας φιλοξενήσουν σε αυτό το πανέμορφο τοπίο, κατά την διάρκεια των διακοπών σας στην Πελοπόννησο.     
Αν έχετε οποιαδήποτε απορία η κάποια ερώτηση σχετικά με τις εγκαταστάσεις και τις παροχές του Camping Κυπαρισσία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε σε ότι χρειάζεστε.
Στο Camping που λειτουργούμε εδώ στην παραλία της Κυπαρισσίας, στην Μεσσηνία, σας προσφέρουμε επιλογές εγκαταστάσεων και υπηρεσιών που θα κάνουν τις διακοπές σας πιο ευχάριστες, οργανωμένες και ενδιαφέρουσες.

Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην αμμουδερή παραλία, όπου μπορείτε να κάνετε θαλάσσια sports και να περάσετε μοναδικές στιγμές στην θάλασσα.

Η τοποθεσία του camping είναι ιδανική για να νιώσετε την εμπειρία καλοκαιρινών διακοπών, κοντά στην φύση και την θάλασσα, που θα σας μείνουν αξέχαστες.
Εδώ στο "Camping Κυπαρισσία" σας προσφέρουμε υπηρεσίες και εγκαταστάσεις, για τροχόσπιτα και σκηνές, ώστε να καλύψουμε και να ικανοποιήσουμε οποιοδήποτε τύπο Camping έχετε επιλέξει για τις διακοπές σας.

Το Camping αναπτύσσεται σε τρία διαφορετικά επίπεδα και οι χώροι που προσφέρονται για το στήσιμο της σκηνής ή του τροχόσπιτου σας, σκιάζονται από ελαιόδεντρα, πλατάνια, βατομουριές καθώς και Λεύκες, μουριές και μεγάλα φυτά μπαμπού, ενώ στους κοινόχρηστους χώρους υπάρχουν αναρριχώμενα φυτά.

Οι κοινόχρηστοι χώροι του Camping όπως WC, ντους, κ.α. είναι πολύ περιποιημένοι και
new-camping-5_F2358.jpg συντηρούνται με όλους τους κανόνες υγιεινής και καθαριότητας. Τα κτίρια είναι χτισμένα σύμφωνα με την τοπική αρχιτεκτονική και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί, φυσικές πέτρες, ξύλινα δοκάρια, στέγες με παλιά κεραμίδια, εναρμονίζονται απόλυτα με το φυσικό περιβάλλον.

Υπάρχει παιδική χαρά για τους μικρούς μας φίλους, καθώς και εστιατόριο και Bar όπου μπορείτε να απολαύσετε νόστιμα φαγητά και δροσερά ποτά.

Σε μια πολύ φιλική ατμόσφαιρα, όπου κυριαρχούν η φύση, το πράσινο και το γαλάζιο, έχουμε δημιουργήσει το Camping Κυπαρισσία , όπου είμαστε σίγουροι θα ενθουσιαστείτε με το άψογο service και οι αναμνήσεις από τις διακοπές κοντά μας, θα σας μείνουν αξέχαστες.
 
 
 
 
camping-2-large_F2243.jpg     camping-3-large_F2269.jpg   new-camping-4_F2345.jpg
 
 
 
 
 
 
 FOTO6_F4010.jpg
  Επωνυμία:
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
  Διεύθυνση
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ -
  Τ.Κ.
24500
  Πόλη
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
  Τηλέφωνα
2761023491
  Fax
2761024519
  E-mail
info@campingkyparissia.com

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το κατάλυμα.
    Γίνε ο πρώτος που θα γράψει κριτική!

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.