Σύνδεση

KATAFYGIO VILLAGE

  ΜΑΝΗ

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

QWER_F2406.jpgΤο συγκρότημα ‘KATAFIGIO VILLAGE’ βρίσκεται σε ένα από τα πιο γραφικά Ελληνικά τοπία έξω από το γραφικό χωριό Άγιος Νικόλαος με το πανέμορφο λιμανάκι του και δίπλα στο οικισμό Αγίου Δημήτριου σε απόσταση 50 μέτρων από την θάλασσα.

Χτισμένο με μεράκι από τον Αρχιτέκτονα Μηχανικό Κυβέλο Διακουμή ιδιοκτήτη του συγκροτήματος, βρίσκεται δίπλα στο σπήλαιο καταφύγιο ΄΄ο ναός του έρωτα ‘’ όπως το αποκαλούν, λόγω του μοναδικού ρομαντικού περιβάλλοντος και της ιδιωτικής ατμόσφαιρας που προσφέρει.
Κατασκευασμένο ακριβώς μπροστά στην ακτή της θάλασσας.

Στην ανατολή οι κάθετοι βράχοι πιάνουν την αναπνοή σας και αμέσως μετά μπροστά σας, προς τον νότο απέραντη η γαλάζια θάλασσα του Μεσσηνιακού κόλπου.
Το ‘KATAFIGIO VILLAGE’ έχει κατασκευαστεί από λιθοδομή με ντόπια πέτρα στο παραδοσιακό Μανιάτικο ύφος, με τα παραδοσιακά πέτρινα καλντερίμια του, διπλά στην θάλασσα στη θέση ‘καταφύγιο’ από το ομώνυμο γνωστό σπήλαιο.

Κτισμένο μέσα σε ένα όμορφο κήπο 9500 τετραγωνικών μέτρων προσφέρει απέραντη φυσική ομορφιά και γαλήνη για μια αξέχαστη διαμονή.
Το κατάλυμα περιβάλετε από πράσινο δίνοντας σας, την ευκαιρία να οργανώσετε μπαρμπεκιου στο κήπο απολαμβάνοντας το τοπίο.

Το μέρος αυτό είναι ιδανικό για ήρεμες και ήσυχες διακοπές με άμεση επαφή με τη φύση και τη θάλασσα βλέποντας μπροστά σας τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα της Μεσογείου και αριστερά σας τα μοναδικά –όμορφα επίπεδα βράχια  μπροστά από την είσοδο του σπηλαίου εκεί που σκάει το κύμα της θάλασσας .
Όλα τα διαμερίσματα έχουν πανοραμική άποψη με θεα στη θάλασσα που θα σας δημιουργήσει αξέχαστες εικόνες.
  Επωνυμία:
ΚΥΒΕΛΟΣ ΔΙΑΚΟΥΜΗΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Κυβέλος Διακουμής
  Διεύθυνση
ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΗ 0
  Τ.Κ.
23051
  Πόλη
ΜΑΝΗ
  Τηλέφωνα
2721077555 , 2721077362
  Fax
2721077555
  E-mail
info@katafigiovillage.gr

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το κατάλυμα.
    Γίνε ο πρώτος που θα γράψει κριτική!

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.