Σύνδεση

Sandra Διαμερίσματα

  Στούπα

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

sandra03_F22160.jpg  Από το 1997 ως σήμερα λειτουργούν από Απρίλιο ως τέλη Οκτωβρίου τα διαμερίσματα "Sandra".
Η Τίνα και ο Φάουστο μεγάλωσαν και εργάστηκαν για πολλά χρόνια στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Έχοντας κάνει για πολλά χρόνια τις διακοπές τους στη Στούπα, την αγάπησαν τόσο που αποφάσισαν με τον επαναπατρισμό τους στην Ελλάδα να εγκατασταθούν σε αυτό το μέρος, που οι ίδιοι αποκαλούν ως το μικρό τους παράδεισο.
Έτσι έχτισαν το σπίτι τους στην όμορφη Στούπα, μαζί με έξι διαμερίσματα ακριβώς δίπλα με σκοπό να ασχοληθούν με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στον τουρισμό. Ονόμασαν τις εγκαταστάσεις τους "Appartments Sandra", δίνοντάς τους το όνομα της μοναχοκόρης τους.

sandra01_F22144.jpg
Τα "Appartments Sandra" λειτουργούν ανεξάρτητα με τοπικό και διεθνή τουρισμό, καθώς και με διάφορα Ευρωπαϊκά ταξιδιωτικά γραφεία. Με πολλούς ευχαριστημένους πελάτες πολλών εθνικοτήτων, προσπαθούν πάντα υπεύθυνα ώστε η ποιότητα των διακοπών σας να είναι ευχάριστη και να σας μείνει αξέχαστη, τόσο στα "Appartments Sandra" όσο και από τις ωραιότατες παραλίες της Στούπας.
 
 
 
ΔΩΜΑΤΙΑ
 
 
Διαθέτουμε έξι διαμερίσματα άμεσα διαθέσιμα, ικανά να φιλοξενήσουν από ένα έως τρία άτομα και μία βρεφική κούνια, όλο το χρόνο, υψηλή και χαμηλή σεζόν.
Η υψηλή σεζόν ξεκινάει μέσα Ιουνίου και τελειώνει μέσα Σεπτέμβρη. Η Περιοχή μας συνιστάται για διακοπές όλο το χρόνο και προβλέπουμε για εκπτώσεις κατά την διάρκεια της χαμηλής σεζόν (μέσα Σεπτέμβρη έως μέσα Ιουνίου), ιδικά σε κρατήσεις για περισσότερες μέρες.
 
 
 
 
ΠΑΡΟΧΕΣ
 
 
Όλα τα διαμερίσματα καθαρίζονται τακτικότατα και με μεγάλη επιμέλεια και είναι εξοπλισμένα με δική τους κουζίνα με όλες τις απαραίτητες συσκευές. Διαθέτουν ευρύχωρα μπάνια με ντουζιέρες και μεγάλα μπαλκόνια.

Επίσης περιλαμβάνονται τα εξής:

  •     Air Condition
  •     Τηλεόραση
  •     Πιστολάκι μαλλιών
  •     Σίδερο και σιδερώστρα
  •     Χρηματοκιβώτιο
 
  Επωνυμία:
ΑΡΜΑΝΑΣΚΙ ΚΩΝ/ΝΑ ΜΙΧ.
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Τίνα Αρμανάσκι
  Διεύθυνση
Στούπα Λεύκτρου -
  Τ.Κ.
24024
  Πόλη
Στούπα
  Τηλέφωνα
2721077823
  Fax
2721077823
  E-mail
info@sandrastoupa.eu

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το κατάλυμα.
    Γίνε ο πρώτος που θα γράψει κριτική!

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.