Σύνδεση

PAPANESTORAS

  Καρδαμύλη

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Papanestoras Apartments

home_house_F1297.jpg  Το Papanestoras Apartments είναι ένα συγκρότημα που βρίσκεται 300 μέτρα από το παραδοσιακό χωριό της Καρδαμύλης. Βρίσκεται στην πλαγιά του πρώτου λόφου ακριβώς πίσω από το χωριό, με εκπληκτική θέα στον Μεσσηνιακό κόλπο και καταπράσινους ελαιώνες. Η ρύθμιση είναι μαγευτική: το κελάηδισμα των πουλιών, οπωρώνες όπου μπορείτε να επιλέξετε, σύκα, σταφύλια, μανταρίνια και τα πορτοκάλια, τσάι του βουνού. Για τους λάτρεις της πεζοπορίας, από εδώ έχετε πρόσβαση σε Παλιά Καρδαμύλη και τα μονοπάτια που οδηγούν στα χωριά Πετροβούνι, Εξωχώρι, το Προάστιο και το υπέροχο φαράγγι του Βυρού.Το Papanestoras Apartments συνιστάται ιδιαίτερα σε όσους αγαπούν το παραδοσιακό ελληνικό κατάλυμα.
 
Studios & Apartments Amenietes

Φανταστική θέα στη θάλασσα του Μεσσηνιακού κόλπου, γαλήνιο περιβάλλον, δωρεάν ιδιωτικό πάρκινγκ, δωρεάν Wi-Fi, κλιματισμό, κουζίνα, μπάνιο, τηλεόραση
 
 
Καταδύσεις στην Καρδαμύλη


Καρδαμύλη Dive Center

home_diving_F1258.JPG  Το Καρδαμύλη Diving Center, που βρίσκεται στο "Papanestoras Apartments" συγκρότημα στην Καρδαμύλη, προσφέρει υπεύθυνη και πάνω από όλα ασφαλή εκπαίδευση όλων των ερασιτεχνικών επιπέδων, καθώς και καταδύσεις για εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες με τα υψηλότερα εκπαιδευτικά πρότυπα.
Οι αρχάριοι έχουν την ευκαιρία να βιώσουν είτε μια πρώτη επαφή με την κατάδυση σε απόλυτα ελεγχόμενες και ασφαλείς συνθήκες, ή ακόμα και την απόκτηση προσόντων Η διεθνώς αναγνωρισμένη δύτη "Open Water Diver", μετά το πρόγραμμα σπουδών ενός ολοκληρωμένου σχολείου.
Για τους πιστοποιημένους δύτες, η υποθαλάσσια γεωλογία της περιοχής είναι τέτοια που επιτρέπει την υπέροχη κατάδυση. Οι συνθήκες στη θάλασσα είναι τέλεια, το νερό είναι μπλε και σαφής και προσφέρει εξαιρετική υποβρύχια ορατότητα.
Από το γραφικό λιμανάκι της Καρδαμύλης ξεκινήσει καταδυτικές εκδρομές μας για μερικές μοναδικές καταδυτικούς προορισμούς. Κάθετα τοιχώματα, σπηλιές, ανοιχτή υφάλους, δάση από γοργονίες, συναντήσεις με μεγάλα θηλαστικά (φώκιες, δελφίνια κλπ.) αποτελούν το στόχο των καθημερινών μας εξορμήσεων.

  Επωνυμία:
ΠΑΠΑΝΕΣΤΩΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΠΑΠΑΝΕΣΤΩΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  Διεύθυνση
Καρδαμύλη -
  Τ.Κ.
24022
  Πόλη
Καρδαμύλη
  Τηλέφωνα
272107653
  E-mail
papanestoras@web-greece.gr

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το κατάλυμα.
    Γίνε ο πρώτος που θα γράψει κριτική!

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.