Σύνδεση

AGRIKIES

  ΜΑΡΑΘΟΠΟΛΗ

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Ο Ξενώνας

FOTO3_F11103.jpgFOTO3_F11103.jpg  Οι agrikies είναι ένας ξενώνας στη Μαραθόπολη Πελοποννήσου με δομή μεταξύ εξοχικής κατοικίας και μικρού πολυτελούς θερέτρου. Ο ξενώνας βρίσκεται μέσα σε έναν ελαιώνα 12,5 στρεμμάτων σε αμφιθεατρική θέση προς τη θάλασσα.

Τα ελαιόδεντρα και οι λεβάντες προσφέρουν μια αίσθηση ηρεμίας και ευδαιμονίας που σε κάνουν να αισθάνεσαι αμέσως σαν στο ...εξοχικό σου! Για το λόγο αυτό οι agrikies αποτελούν ιδανικό μέρος για αγροτουρισμό και οικογενειακές διακοπές στην Πελοπόννησο καθώς επίσης και αγαπημένο προορισμό των νεονύμφων.

Η αρχιτεκτονική είναι παραδοσιακή. Τα κτίρια είναι χτισμένα με την χαρακτηριστική πέτρα της περιοχής της Πελοποννήσου που βγήκε από το υπέδαφος του ελαιώνα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την πλήρη εναρμόνιση των κτιρίων με το περιβάλλον.

Η διακόσμηση έχει ύφος μεσογειακού country και τα περισσότερα έπιπλα είναι χειροποίητα. Πιο κάτω από τον ξενώνα βρίσκεται η κεντρική πισίνα, το μπαρ και το εστιατόριο.

Η τοποθεσία είναι αγροτική και εξαιρετικά ήσυχη, ενώ η θάλασσα απέχει μόλις 500 μέτρα.
 
 
 
Διαμονή
ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ| ΔΙΚΛΙΝΑ 
  
                                                                                      

FOTO8_F11198.jpgΗ διαμονή στις agrikies περιλαμβάνει προς το παρόν τέσσερις μεζονέτες που φιλοξενούν συνολικά 20 άτομα. Κάθε μια έχει τοπωνύμιο από τη νήσο Πρώτη. Επιλέξτε τη διαμονή σας ανάμεσα σε μία από αυτές:

Το Κατεργολίμανο πήρε το όνομά του από έναν κολπίσκο στο πίσω μέρος της νήσου που χρησιμοποιούσαν οι πειρατές σαν ορμητήριό τους.

Οι Λίαρες πήραν επίσης το όνομά τους από μιά περιοχή στην πίσω πλευρά της νήσου με επίπεδα λευκά βράχια και σημεία όπου οι ντόπιοι μαζεύουν αλάτι.

Η Βουρλιά ονομάστηκε έτσι από έναν μικρό κόλπο με υπέροχη αμμουδιά και τα γαλαζοπράσινα νερά , ακριβώς απέναντι από το Μάραθο.

Το Γραμμένο πήρε την ονομασία του από έναν κόλπο με βυθό που θεωρείται από τους βαθύτερους της Μεσογείου και επίπεδους κάθετους βράχους με αρχαίες επιγραφές πειρατών και ναυτιλλομένων.

Η διαμονή στις Agrikies προσφέρει μοναδική θέα στο Ιόνιο πέλαγος που κόβει την ανάσα.
 
 
 
Υπηρεσίες
ΑΣΚΗΣΗ & ΕΥΕΞΙΑ| POOL BAR & ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ| ΓΑΜΟΙ & ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ| AGRIKIESHOP  
 

Ολόκληρος ο ελαιώνας, οι άνθρωποι που εργάζονται σ`αυτόν καθώς και οι εγκαταστάσεις του, φτιαγμένες με προσωπικό κόπο και φροντίδα, είναι στη διάθεσή σας για χαλαρές και ξένοιαστες διακοπές.

  Επωνυμία:
ΜΑΡΙΝΑ ΤΕΡΙΖΑΚΗ - ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΥΤΣΚΙΔΗΣ Ο.Ε.
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΜΑΡΙΝΑ ΤΕΡΙΖΑΚΗ - ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΥΤΣΚΙΔΗΣ
  Διεύθυνση
ΜΑΡΑΘΟΠΟΛΗ -
  Τ.Κ.
24400
  Πόλη
ΜΑΡΑΘΟΠΟΛΗ
  Τηλέφωνα
2763061226
  Fax
2763061492
  E-mail
info@agrikies.gr

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το κατάλυμα.
    Γίνε ο πρώτος που θα γράψει κριτική!

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.