Σύνδεση

TRAVEL CENTER ZAFEIROPOULOS

  ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

dream-vacation_F24243.jpg   H Eταιρεία ZAFIROPOULOS TRAVEL CENTER ιδρύθηκε το 1993 προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες με σεβασμό στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ταξιδιώτη.

       Σταθερά προσανατολισμένοι στην αξία της εξέλιξης και την προσαρμογή στις νέες ανάγκες του ταξιδιώτη, καλύπτει με αξιοπιστία όλες τις απαιτήσεις προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.        Απαραίτητα εργαλεία πάντα είναι η ποιότητα, οι άρτιες τεχνολογικές εφαρμογές, η πείρα μας, η φιλοσοφία μας.

       Εδραιωμένοι πια σαν ένας από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς , το ZAFIROPOULOS TRAVEL CENTER έχει ισχυρές και μόνιμες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες αεροπορικές - ακτοπλοϊκές εταιρείες και με τις σημαντικότερες ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

       Με όπλο μας το σεβασμό στον άνθρωπο και την ανάγκη του για άψογη εξυπηρέτηση, το ZAFIROPOULOS TRAVEL CENTER καταξιώθηκε επειδή ανταποκρίθηκε σε αυτές τις απαιτήσεις .

       Στόχος μας, να γνωρίσουν και να ταξιδέψουν μαζί μας όσοι επιθυμούν ένα απολαυστικό ταξίδι.

       Είμαστε πάντα με χαμόγελο στη διάθεσή σας για να σας αποδείξουμε πως η σχέση πίστης και αφοσίωσης ανάμεσα σ'εμάς και εσάς - τους πελάτες μας - δεν υπήρξε ποτέ τυχαία!

 

 

 

 


 
 
  Επωνυμία:
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  Διεύθυνση
ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ & ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ 1
  Τ.Κ.
24100
  Πόλη
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
  Τηλέφωνα
2721095400,2721094032
  Fax
2721094032
  E-mail
zafiropoulos@zafiropoulostravel.gr

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτή την υπηρεσία

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.