Σύνδεση

KATSIRIS TRAVEL

  ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

  Η KATSIRIS TRAVEL είναι γραφείο γενικού τουρισμού στη Μεσσηνία. Από την ίδρυσή της το 1987 έχει ως στόχο την κορυφή. Δραστηριοποιείται στην Καλαμάτα περιλαμβάνοντας όλα τα είδη του σύγχρονου ολοκληρωμένου τουριστικού προϊόντος, όπως:

1) Οργανωμένες εκδρομές εσωτερικού και εξωτερικού

2) Ατομικά ταξίδια ανά τον κόσμο

3) Έκδοση αεροπορικών & ατμοπλοϊκών εισιτηρίων - Κρουαζιέρες - Ξενοδοχεία

4) Ενοικιάσεις πολυτελών λεωφορείων και Ι.Χ.

5) Tour Operations - Destination Management Company

6) Αγροτουρισμός - Τουρισμός Υγείας - Θαλάσσιος τουρισμός - Θρησκευτικός τουρισμός - Οικιτουρισμός

7) Οργάνωση συνεδρίων - εκδηλώσεων

8) VIP μεταφορές
                                                                                     

161d57ab-c143-bd74-54b0-308dbaac14e6_F10959.jpgΩς ένα ολοκληρωμένο ταξιδιωτικό γραφείο, μπορούμε να κάνουμε κάθε είδους οργάνωση ταξιδιού οπουδήποτε στον κόσμο.Τα μέλη του προσωπικού μας έχουν ταξιδέψει εκτενώς σε όλο τον κόσμο για τα τελευταία 20 χρόνια. Ξέρουν τους ανθρώπους, τα μέρη που πρέπει να δείτε, τη κουζίνα τους και ακόμη και τα κατάλληλα μέρη για να ψωνίσετε. Μας ξέρουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη και αυτός είναι ο λόγος που η KATSIRIS TRAVEL είναι η επιλογή για πολλούς ταξιδιώτες.  Επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας μέσω τηλεφώνου ή με e-mail ή ελάτε στο γραφείο μας και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε το ταξίδι σας.

 

 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Θα πρέπει να εξετάσετε πολλά πράγματα πριν από το ταξίδι σας. Οι ακόλουθες συμβουλές μπορεί να είναι χρήσιμες, κατά την προετοιμάσία σας για να ταξιδέψετε. Πριν πάτε οπουδήποε, κάντε την έρευνά σας σχετικά με τη χώρα που σκοπεύετε να επισκεφθείτε και καλό είναι να μάθετε μερικές φράσεις στην τοπική γλώσσα.

Θα ήταν μια καλή ιδέα να οργανώσετε μια συμπληρωματική ασφάλιση υγείας και ταξιδιωτική ασφάλιση. Να έχετε μαζί σας απόδειξη της ασφαλιστικής κάλυψης, και να δώσετε ένα αντίγραφο σε κάποιον στο σπίτι.Κάντε τα απαιτούμενα εμβόλια άν χρειάζετε. Αν παίρνετε φάρμακα μαζί σας, φροντίστε να είναι στην αρχική τους συσκευασία. Να έχετε συνταγή γιατρού για τυχόν ελεγχόμενα φάρμακα, και αν χρησιμοποιείτε σύριγγες, καλό είναι να έχετε ιατρικό πιστοποιητικό μαζί σας. Αφήστε τα αντίγραφα στο σπίτι.

Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας δεν έχει λήξει και ισχύει για έξι μήνες από την ώρα του ταξιδιού σας. Να έχετε φωτοτυπία της πρώτης σελίδας της ταυτότητα σας και να την έχετε χωριστά από εκεί που θα έχετε το διαβατήριό σας. Αφήστε ένα άλλο αντίγραφο με κάποιον στο σπίτι. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τις θεωρήσεις που χρειάζεστε.

Κράτα τις αυθεντικές αποδείξεις για τις αγορές που κάνεις,όπως επίσης και για τον λογαριασμό του ξενοδοχείου,την συμφωνία για την ενοικίαση του αυτοκινήτου και λογαριασμούς ιατρικών υπηρεσιών.
 

  Επωνυμία:
ΚΑΤΣΙΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΚΑΤΣΙΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  Διεύθυνση
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ 10
  Τ.Κ.
24100
  Πόλη
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
  Τηλέφωνα
2721028989,2721092333
  Fax
2721020777
  E-mail
katsiristrv@yahoo.gr

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτή την υπηρεσία

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.