Σύνδεση

L’ Artigiano

  ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Η Εταιρία

1993

  Το πρώτο κατάστημα ιδρύεται στη περιοχή του Βύρωνα. Η αποδοχή είναι μεγάλη καθώς το κοινό ενθουσιασμένο από τις γευστικές προτάσεις ανταποκρίνεται σε κάθε νέο πιάτο με την επώνυμη υπογραφή L’Artigiano.

Τα επόμενα πέντε έτη

  Η L’ Artigiano δημιουργεί ακόμη 4 καταστήματα που εξυπηρετούν τις ευρύτερες περιοχές του Ζωγράφου, Αγ. Δημητρίου, Νέας Σμύρνης και Πεύκης. Το όνομα της L’Artigiano στον κλάδο της εστίασης και διανομής Ιταλικού Φαγητού ταυτίζεται γρήγορα με την ποιότητα, τη γρήγορη εξυπηρέτηση και τη μεγάλη ποικιλία.


2000
  Η εταιρεία επιλέγει τη μέθοδο δικαιόχρησης (franchise) για τη μεγαλύτερη και ταχύτερη ανάπτυξή της, ανοίγοντας νέα καταστήματα σε Αττική και επαρχία.
Οι δεκαετίες περνούν αλλά το L’ Artigiano παραμένει πιστό στην δέσμευση του για ποιότητα, δημιουργικότητα, ευελιξία και γεύση. Αυτό που προσπαθήσαμε και τελικά καταφέραμε ήταν να παρέχουμε στους πελάτες μας την επιλογή γευμάτων από την ιταλική κουζίνα που ταιριάζουν στο σύγχρονο lifestyle.

  Είμαστε από τις ελάχιστες εταιρίες που επιδιώκουμε την παρουσία των καταναλωτών στα καταστήματά μας γιατί θέλουμε οι πελάτες μας να γνωρίζουν το χώρο και τις διαδικασίες που επιτελούνται για την παραγωγή των γευμάτων που πραγματοποιείται αμέσως μετά την παραγγελία τους. Διαθέτουμε ειδικό τμήμα ποιοτικού ελέγχου, με τεχνολόγο τροφίμων για διασφάλιση της συνολικής ποιότητας. Τα φρέσκα υλικά, η προσεκτική επιλογή των προμηθευτών, παραγωγή των προϊόντων βάσει διαδικασιών ISO, είναι αδιαπραγμάτευτη δέσμευση όλων όσων συνεργάζονται με την εταιρεία L’Artigiano.
Στη L’ Artigiano έχουμε καταφέρει να συνδυάσουμε τις αξίες της ιταλικής κουζίνας με τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας ενός σύγχρονου εστιατορίου.

  Καθ’όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, εφαρμόζουμε συστήματα ποιοτικού ελέγχου και προσπαθούμε ώστε το προϊόν που φτάνει στον τελικό καταναλωτή να είναι αντάξιο των προσδοκιών του.

  Η ποιότητα των προϊόντων είναι διαχρονική αξία για την εταιρία και αποτελεί στοιχείο που μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό. Αυτό, επιβεβαιώνεται και μέσα από έρευνες αγοράς, στις οποίες οι καταναλωτές μας κατατάσσουν σε εξέχουσα θέση.

  Η ανάπτυξη της εταιρείας οφείλεται σημαντικά στο έμπειρο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό σε κάθε τομέα δραστηριότητας. Το προσωπικό της εκπαιδεύεται και επιμορφώνεται διαρκώς εφόσον αποτελεί ένα σημαντικότατο κεφάλαιο για την εταιρεία.

  Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας μας ο πελάτης και οι ανάγκες του αποτελούν μοναδική πηγή ανάπτυξης και δημιουργίας. Σε όλα μας τα βήματα αφουγκραζόμαστε αυτές τις ανάγκες και τις στηρίζουμε επιλέγοντας πάντα τις καλύτερες συνεργασίες τόσο σε επίπεδο πρώτων υλών όσο και υπηρεσιών.


  Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην παρασκευή των πιάτων της. Γι’ αυτό και παρακολουθούμε τις εξελίξεις και τις ανάγκες στο χώρο της εστίασης και υιοθετούμε σε τακτά χρονικά διαστήματα νέες προτάσεις γευμάτων – πιάτων.
Τα τελευταία χρόνια έχουμε εισέλθει δυναμικά στο χώρο του burger δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη πρόταση γεύματος στο menu μας.


  Η καθημερινή μας προσπάθεια επικεντρώνεται στη συνολική ικανοποίηση του πελάτη, τόσο σε επίπεδο προϊόντων, όσο και σε επίπεδο εξυπηρέτησης.
Δώσαμε την δυνατότητα στους καταναλωτές μας να κάνουν τις αγορές τους μέσω internet . Εκσυγχρονιζόμαστε καθημερινά και κινούμαστε πάντα βάσει των αναγκών που προκύπτουν από τα νέα δεδομένα.
Συνεχίζουμε δυναμικά και δεσμευόμαστε για την συνεχή εξέλιξη των παροχών και των προϊόντων μας.

  Επωνυμία:
Γ. ΒΑΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ - Γ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
  Διεύθυνση
ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ 31
  Τ.Κ.
24100
  Πόλη
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
  Τηλέφωνα
2721098863,2721021469 , 6973736662
  E-mail
kalamata@lartigiano.gr

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το χώρο εστίασης

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.