Σύνδεση

Ο Πλάτανος

  Θαλάμες

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Λίγα λόγια για εμάς

Το μαγαζί μας στεγάζεται σε ένα παλαιό πέτρινο μανιάτικο κτήριο με θέα τον μαγευτικό πλάτανο που φύτεψε ο μπάρμπα Μιχάλης ο Γαϊτάνης το 1918.
Πρωτολειτούργησε το 1920 σαν καφενείο – μπακάλικο – οινομαγειρείο.

Τα χρόνια περνάνε… Το 1989 ο Πούλος και η Αντώνια κάνουν μια καινούργια αρχή. Γίνεται μια μικρή ανακαίνιση εσωτερικά και εξωτερικά και με τις λίγες γνώσεις που έχουν (γιατί όλα τους τα χρόνια ήταν αγρότες) ξεκινάνε. Καφές, ούζο, λουκούμι, γλυκά του κουταλιού, σουβλάκια, παστό και λίγα ακόμα πιάτα ήταν το μενού του μαγαζιού. Η ομελέτα της κυρά Αντώνιας ήταν ένα πιάτο που μέχρι και σήμερα έχει πολύ μεγάλη ζήτηση.
Ένα από τα τέσσερα παιδιά της κυρά Αντώνιας φεύγει στην Αθήνα και σπουδάζει την τέχνη της μαγειρικής. Τελειώνοντας τις σπουδές του και αφού απέκτησε γνώσεις για την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα επιστρέφει στη Μάνη και αναλαμβάνει τα ηνία…

Παντρεύοντας λοιπόν τις νέες γνώσεις και με την εμπειρία της μαμάς Αντώνιας στο πλάι δημιουργούμε μια ελληνική παραδοσιακή κουζίνα με βάση το παρθένο ελαιόλαδο και τα αγνά υλικά, προσφέρουμε στους πελάτες μας την καθαρά ελληνική παραδοσιακή γνώση.

4_F19960.jpg

  Επωνυμία:
ΜΙΧΑΛΕΑΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ ΦΩΤ.
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Φώτης Π. Μιχαλεάκος
  Διεύθυνση
Θαλάμες
  Τ.Κ.
24023
  Πόλη
Θαλάμες
  Τηλέφωνα
2721074593 , 6972222814
  E-mail
33322@mesinia108.gr

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορίες

Στυλ : Κλασσικό Εστιατόριο
Κουζίνα : Τοπική Κουζίνα

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το χώρο εστίασης

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.