Σύνδεση

NOTOS HOTEL

  ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Τα πάντα ξεκίνησαν εδώ στο Notos  το 1997.
Η ιδέα μας ήταν να χτίσουμε ένα ξενοδοχείο που θα είναι οικείο, φυσικό, μοναδικό.
Η καλύτερη τοποθεσία επιλέχθηκε, δίνοντας προτεραιότητα σε μια ρύθμιση που θα είναι αρμονική και ειρηνική.
Φέραμε  έμπειρους τεχνίτες της πέτρας που άρχισαν να οικοδομούν  τα θεμέλια με την ίδια ανοιχτόχρωμη πέτρα που βγήκε από την αρχική ανασκαφή, να διατηρηθεί η εντελώς φυσική εμφάνιση και η αίσθηση του Notos.
Η κατασκευή ήταν μια σταδιακή διαδικασία. Εμείς επιβλέπαμε προσωπικά τις παρεμβάσεις στο σχεδιασμό, προσέχοντας ότι το τοπίο δεν θα χαλάσει και η προσθήκη των ειδικών στοιχείων  να δημιουργήσουν μια αρμονική δομή που θα μπορούσε να δώσει την αίσθηση σε όσους είναι εδώ ότι είναι στο δικό τους χώρο και όχι σε ένα επιβλητικό, τυπικό ξενοδοχείο.
Τελικά, Notos έγινε ένα μικρό χωριουδάκι έξω από το χωριό Καρδαμύλη - ένα φιλόξενο συγκρότημα από μικρά, απαλά μοντέρνα μεμονωμένα σπίτια, με ευχάριστα ευρύχωρα ηλιόλουστα δωμάτια, όμορφα σημεία για χαλάρωση και έναν γοητευτικό κήπο, τα λουλούδια και το ασήμι-σμαραγδένοι ελαιώνες - όλα τα σετ με εντυπωσιακή πανοραμική θέα στη θάλασσα, νότια της Μεσογείου.
Αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί πιστεύουμε ότι έχουμε καταφέρει το όνειρό μας και, το πιο σημαντικό, οι πελάτες μας να μας υποστηρίξουν. Προσπαθούμε να κάνουμε το Notos μια ξεχωριστό μέρος, όχι μόνο για τους επισκέπτες μας, αλλά και για τους εαυτούς μας και τον γιο μας, το σπίτι μας είναι στην πραγματικότητα στο ξενοδοχείο. Καθημερινός στόχος μας είναι να κάνουμε την διαμονή σας μια ευχάριστη εμπειρία για όλους, και φροντίζουμε σε κάθε βήμα  να αποφύγουμε ένα στερεότυπο, χαρακτηριστικό ξενοδοχείο.
Σχεδιάζουμε στο κοντινό μέλλον να έχουν έναν ειδικό χώρο για πρωινό, φαγητό και κρασί, όπου θα χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα, τα πιο φρέσκα βιολογικά τρόφιμα, που παράγονται σε πολύ δικούς μας κήπους.
Ζώντας εδώ και απολαμβάνοντας αυτό το υπέροχο μέρος μας δίνει μεγάλη ηρεμία και χαρά, και μας κάνει να αισθανόμαστε πολύ ευγνώμων, αισιόδοξους και ενθουσιώδης. Ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε τη διαμονή σας, όσο κι εμείς, κάθε μέρα.
  Επωνυμία:
ΓΙΑΝΝΑΚΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΤΡ.
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΓΙΑΝΝΑΚΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΤΡ.
  Διεύθυνση
Δ. Δ. ΚΑΡΔΑΜΥΛΗΣ
  Τ.Κ.
24022
  Πόλη
ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ
  Τηλέφωνα
2721073991
  Fax
2721064130
  E-mail
info@notoshotel.gr

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το κατάλυμα.
    Γίνε ο πρώτος που θα γράψει κριτική!

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.